PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Någon gång skola vara den första

Så har dagen kommit, när undertecknad börjar blogga. Herrens vägar äro outgrundliga och Fan vet var det leder. Hursomhelst, meningen är att det här skall tillbliva en rad ord och bilder som förhoppningsvis illustrerar livet på landet, på det lilla pensionatet Pure Retreat. Det är, tvärtemot vad många kanske tror, rätt händelserikt. Som Fawlty Towers fast snäppet bättre. Berget kommer till Mohammed utan att han behöver förflytta sin hydda. Nya intressanta bekantskaper, bisarra betraktelser och spännande livsöden. Häng med på denna spontana och än så länge härligt oförutsägbara resa ut i det okända.

0 kommentarer på Någon gång skola vara den första:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment