PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Hemsökta chihuahuor och flygande holländare

Pure Retreat brukar borga för god sömn, så inte denna regniga natt. Incheckningar till framåt småtimmarna, samt en hund som insisterar på att få gå ut och beta gräs varannan timme. Hotellmadamen har hålögt hasat omkring i korridorerna hela morgonen på jakt efter någon typ av ordning. Gästerna verkar ha sovit bättre, förutom chihuahuorna som gäckats av nyfikna husspöken. Jag klandrar dem inte, de är lustiga små liv att skåda, men folk kommer faktiskt hit för att få sova, liksom deras hundar. Ska ta ett allvarssnack med dem när huset är tomt mitt på dagen.
Till frukosten dök det upp en man jag aldrig sett förut. Från ingenstans, lagom rufsig i håret. Det visade sig att han faktiskt flugit hit från Holland, blivit skjutsad hit ut av någon som sade sig ha bokat ett rum åt honom. Mitt i natten hade han lyckats hitta ett ledigt rum och somnat som en sten. Självincheckning as it should be. Särskilt som jag inte sett röken av någon bokning i systemet. Gast eller ej, så var han en trevlig prick med giltigt visakort. Det räcker för mig.
Nu ska jag äta en välförtjänt lunch innan dagens stjärnor börjar checka in. Never a dull moment.
 
 
 

2 kommentarer på Hemsökta chihuahuor och flygande holländare:

Kommentarer RSS
Kajsa Fasth IceQueen Crystal Design on den 21 augusti 2011 21:50
Tack för denna mysiga helg. Kul att få träffa dig =o)Du har ett fantastiskt Hotell & trevligt bemötande även om vi dök upp mitt i natten. Hoppas vi ses igen =o) Hälsning från Christian & Kajsa & Chihuahuorna
Svara på kommentar
 
Helen Haxner on den 22 augusti 2011 09:56
Tack själva! Det var jättekul att ha er här. Ni glömde en applekontakt i väggen. Maila en adress så skickar jag den.

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment