PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Världens bästa jobb part 2

Att själv få bygga och genomföra drömmar är en häftig grej. I mitt jobb har jag förmånen att få träffa intressanta och kreativa människor från hela världen som sysslar med just detta. De är värda all uppmärksamhet.
Denna helg stiftade jag bekantskap med en fantastiskt duktig designer, i början av sin karriär. Jag vågar knappt fantisera om hur hennes alster ser ut om några år. Den här tjejen kan gå hur långt som helst. Bilderna gör inte dessa konstverk rättvisa, men jag gör ett försök. Alla ni som suktar efter siden och kristallbroderier till era hundar eller hästar kan vända era giriga getögon hitåt. Nu.
icequeen crystal designicequeen crystal design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mer godsaker: www.icequeen.se
 
 

0 kommentarer på Världens bästa jobb part 2:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment