PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Efter stormen

Det har stormat hårt senaste dygnen. Trädgården är kraftigt ommöblerade, liksom undertecknads hjärna som tvångsmässigt mal minda strofer från Lasse Berghagens 70-talsinsats för Tandvärnet, sedan solen gick upp i morse. Är det något jag ska lära mig eller bara ett tecken från ovan att omedelbart konsumera skumpan i kylen? Det börjar bli lite mycket med alla "zeeebror som vadar på strääänder, kaaaalibaliken i Beeender, jaaaa det är mycket som hääänder och vi, vi båååårstar våra täääänder, det är roligt och inget besväääär, det är enkelt du gör såhäääär", följt av (säkert autentiskt) tandborstgurgel.
Tips mottages tacksamt.
 
Har en vän i Spanien, vars gamla moster, en blonderad karaktär med läppkonturer halvvägs ute i ansiktet och cigarettmunstycke, som bor ovanpå deras garage, alltid hävdat att blåst kraftigt påverkar hennes tankar. Fram tills nu har jag trott att det berott på allt gräs hon rökt, men nu har jag mina dubier.
 
lasse berghagen har aldrig besökt Pure Retreat
 

0 kommentarer på Efter stormen:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment