PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Om alla som var dumma hade varsin trumma

Med stigande ålder har jag blivit alltmer folkilsken. Detta är en av anledningarna att jag bor på landet. En viss ironi kan tyckas, att en person med denna åkomma driver pensionat, men det funkar faktiskt rätt bra. Jag har nog haft tur med gästerna.
 
Det var inte helt självklart att flytta tillbaka till barndomens håla, men nu börjar jag se fördelarna med regionen. Mina förfäders gamla Söder förändrades alltför mycket och New York låg lite för långt bort, så Sörmland fick det bli.
Här finns ett ypperligt bibliotek, ett hyfsat sushiställe, några bra loppisar och tillräckligt med kreativt utrymme för att stå ut.
En lokal kiropraktor räddade dessutom min rygg häromdagen. Lika bra att stämma upp i lovsång så länge det varar och lämna oplockade gäss därhän. Tända ett ljus i stället för att förbanna mörkret och allt det där. Godnatt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommentarer på Om alla som var dumma hade varsin trumma:

Kommentarer RSS
Rookie Mom on den 5 oktober 2011 13:53
Din ma tipsade om att du hade en blogg! Om det är något som gör mig folkilsk så är det morgonrusning i lokaltrafiken [och då åker jag inte ens pendel!] Fast inte tillräckligt för att flytta till obygden [eller ens förorten om jag får bestämma]. Nu finns Pensionatsliv i min reader.
Svara på kommentar
 
Anonym on den 5 oktober 2011 19:19
Se där är hon! Hade jag tvingats pendla i stan hade jag skjutit mig själv. All respekt till dem som färdas i lokaltrafiken utan att förlora förståndet.

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment