PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Kom och köp konserverad gröt

Det kommer en tid i alla egenföretagares liv då man undrar vad man håller på med, även om man nu råkar gilla sitt val av verksamhet. Försäljning är alltid viktigt och den ständiga frågan är hur den skall gå till. När jag drev företaget Snygga Naglar back in the days var mitt sinne full av idéer och uppslag. Kampanjerna avlöste varandra och kreativiteten visste ingen gräns. Jag försåg de mest inbitna gitarrister med fjädrar på fingrarna och blingade folks fötter med swarowskikristaller inför finlandskryssen.
Nu känner jag mig mest gammal, cynisk och trött, farligt nära Basil i Fawlty Towers, som förvisso är en idol men knappast någon hållbar förebild i slika sammanhang. Jag vill botanisera bland uppstoppade djur på obskyra loppmarknader. Är det åldersrelaterat eller har det med världens hälsotillstånd att göra?
Eniro ringde nyss och frågade efter numret till min mor. Kan det vara ett tecken?
 
 

0 kommentarer på Kom och köp konserverad gröt:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment