PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Saker man ser

Regnet faller och tankarna far. Fantastiska gäster checkar in och resulterar i nya bekantskaper, delar sina livsöden och försvinner i väg mot nya mål. Detta är i sanning inget tråkigt jobb, dock rätt hektiskt. Gårdagen spenderades i horisontalläge då tiden medgavs. 13 timmar i snarkofagen kan göra underverk för en trött organism.
Rekommenderas varmt.
På denna veckas schema står att bli färdig med sviten, vårt nya flaggskepp på boendefronten, samt att öppna butiken för allmänheten. Vi får se hur det går. Ting tenderar att försena processen. Det ska nog vara så. Jag har slutat att planera och försöker istället betrakta. Det är inte det lättaste, men i sanning en intressant och nyttig lektion i livet. 
Dagens visdomsord får avslutningsvis bli att dricka mycket vatten, en andel gott vin och ha bra sex. Tids nog dör vi ändå. Det gäller att ha roligt på vägen. Glöm inte att gå ut i skogen också. Trots vildsvinens härjningar finns en och annan kantarell för den som har tålamod och pigga ögon.

Utsikt från sviten:0 kommentarer på Saker man ser:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment