PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Jag vill inte vara den som är den

Men är inte världen ur led, fullständigt? Folk och fä och på det den ständiga Vesslan tekniken. (till detta räknar jag allt som drivs med elektricitet)
Från mitt fönster såg jag nyss ett rådjur gå, likt en hund och lukta på hundkiss längst vägkanten. Folk försöker checka in trots överbokning och alla system verkar löpa amok. Nog för att det drar i hop sig, men ska inte jorden fungera någorlunda fram till den 21 december? Ursäkta, men jag är rätt pressad som det är. Give a poor man a break liksom. Dags att rasta djuret.0 kommentarer på Jag vill inte vara den som är den:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment