PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Coolness

Vad är det som gör en människa attraktiv? Givetvis är det individuellt, liksom kulturellt, men generellt, kan man sammanfatta det hela med att personen i fråga besitter karisma, alltså har utstrålning, det där lilla extra som skiljer individen från massan. 
Jag har alltid varit intresserad av mode och trender och haft anledning att fundera en hel del över detta under årens lopp. Min slutsats är, inte helt oväntat och hur lökigt det än kan låta, att en skönhet faktiskt klär i det mesta.

Ett exempel: I dag när jag stod i butiken som vanligt, dyker några av mina mest älskade grannar upp. Elisabeth, som precis varit i Kanada och spelat, samt hennes son Joey, som också turnerat flitigt senaste tiden. De ska i väg på en spelning i Strängnäs och bjuder in undertecknad, som tyvärr inte kan slita sig från plikterna. Hursomhelst,
Joey fastnar för ett par turkosörhängen, som jag i vanliga fall inte säljer till män, för eget bruk.  I hans fall är det annorlunda. De sitter som en smäck, naturligtvis. Hoppas han har dem på sig i kväll, tillsammans med blomman i håret. Självsäkerhet är otroligt sexigt när den är äkta, ärlig och medveten. Det går inte att komma i från.


 

0 kommentarer på Coolness:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment