PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

The Soundtrack of Our Lives

Det gäller att få till det när man skriver böcker och producerar filmer.  Things to do in Denver when you´re dead är en sådan där brilliant titel, som, trots att jag aldrig ens sett filmen (vad jag kan minnas i min senila hjärna i alla fall) faktiskt kommer i håg än i dag, femton år efter att den kom ut. 
TSOOL är ett annat fullkomligt lysande namn (förutom att vara ett enastående band) som kommer att leva kvar så länge människor har minnet och skivorna i behåll.
Det mesta i samhället i dag är annars mest övergående trender. One day you´re in, the other day out liksom. Det är svårt att etablera varaktighet och frågan är om det heller är meningen. Allt har sin tid och stund i rampljuset. 
Utan att gå djupare in på varumärkesteorier vill jag bara höja en skål för den där kreativiteten som hittar vägen mellan grynnorna. Eldsjälar som drivs av passion och goda idéer och förhoppningsvis har tillräckligt med etik och moral för att sova gott om nätterna, även efter ett eventuellt genombrott.
Vilket är soundtracket till just ditt liv? Fundera på det så tar jag emot lite gäster så länge. 

Exempel på sköna personer: Patrik och min forna jobbarkollega Nina (tack Finest för lånet av bilden) samt idolen Lasse Diding (bilden snodd från hans hemsida, vilket jag hoppas att han inte har något emot)

0 kommentarer på The Soundtrack of Our Lives:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment