PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Innan regnet faller

Det är svårt att vara seriös och djuplodande när tekniken får en att vilja döda. All inspiration försvinner så att säga på vägen. Få se om jag lyckas lura systemet tillräckligt länge för att få något sagt alls. Dagens ämne var tänkt att handla om saker vi verkligen borde göra innan det är försent. Saker som verkligen betyder något. Annars verkar tillvaron mest vara en fars vi spelar med i medan livet pågår. Om vi lyfter ut det som verkligen är väsentligt, får vi ofta något vi kanske inte alls väntat oss att se, men som är viktigt att uppmärksamma innan det går oss förbi. 
Jag värderar livet, kreativiteten och glädjen. De nära och kära. Så som jag tror de flesta skulle svara på den frågan. Men vad gör vi åt det i det verkliga livet? Prioriterar vi verkligen detta framför karriär och materiella ting? Jag är inte säker. Gamla rädslor håller oss kvar i ofrihet och tvångsmässiga handlingar. Mänskligheten har en del kvar att lära. Världen är full av exempel.
En stark film som påverkade mig mycket då jag såg den, a long time ago.

0 kommentarer på Innan regnet faller:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment