PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Good night America...

Last famous words när söndagen övergått i måndag. En lång kreativ helg är till ända. Undertecknad är nöjd och ser fram emot några timmars välförtjänt sömn innan den gråa måndagsmorgonen är ett faktum.
Kollade just besöksstatistiken till denna obetydliga blogg. Förvånande nog har den faktiskt en hel del besökare, antagligen felnavigerade, men dock. Stockholm leder i alla fall tätt följt av Bevery Hills. Arboga och Tel Aviv ligger i botten och får jobba på sina siffror. Med dessa ord säger jag godnatt till alla därute, var ni än är.0 kommentarer på Good night America...:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment