PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Blast from the past

Spenderade halva natten med att läsa ut boken mannen utan ryggradav en gammal vän jag inte sett på evigheter. Det var omtumlande. Gamla minnen från förr gjorde sig påminda. Från en tid då jag inte hade en aning om vem jag var eller vart livet var på väg. Tack och lov går det framåt och är fortfarande spännande, om än på annat vis. Boken rekommenderas starkt till alla som överlevt de vilda årtiondena och med bekvämlighet kan kasta ett getöga i backspegeln från sin länsfotölj, om inte annat för att minnas den goda musiken. Att språket även det är föredömligt gör inte upplevelsen sämre. Peos blogg gör vilken grå novemberdag som helst till en fest. Läs och njut.
0 kommentarer på Blast from the past:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment