PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Att hylla den som hyllas bör

Kort inlägg då jag är på språng, som vanligt. Vill dock passa på att slå ett slag för härliga människor. Det sker alldeles för sällan. I och med höst och vintersäsongen har jag tid att spana in televisionsmediet lite grundligare. Det mesta är ju dravel och direkt begåvningsnedsättande, men ibland blänker det till lite extra. Svt kör tex just nu en serie med assköna Hanna Hellquist som rekommenderas varmt. Både för innehåll och presentation. Feelgoodtv när den är som bäst. Läs även hennes underbara utläggningar på DN. 


0 kommentarer på Att hylla den som hyllas bör:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment