PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Min mamma

Dagens inlägg handlar om kvinnan som födde mig och fortfarande, faktiskt är världens viktigaste person i mitt liv, min underbara mamma. Ingen har såsom hon stöttat och hjälpt mig i livet, vad det än har handlat om. Så mycket vi har delat genom åren av både sorg och glädje. 
Förutom denna gärning har hon inspirerat många unga människor i skolan som lärare, liksom guide på hästryggen i skogen och nu med egna hudvårdsmärket Pureskin.  Dessutom har hon skrivit en fantastisk bok med nära väninnan Helena Frykstrand, vilket är den första i en serie om vår tidiga historia ur ett något annorlunda perspektiv. Mycket intressant och aktuellt.
Mor min fyller alltså år i dag och har firats med bubbel och tårta. I morgon ser vi fram emot ytterligare midvinterfirande med goda vänner. Det lär bli en intressant dag på många sätt, inte minst energimässigt då planeterna befinner sig i mycket speciella positioner. Oavsett vad man tror hoppas jag att folk ger sig lite tid att bara vara, ta upp jordenergierna och se möjligheterna. Med detta önskar jag alla en god natt. Jorden lär inte gå under i morgon heller.

                                                                                    Lilla mamma i sin ungdom


0 kommentarer på Min mamma:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment