PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Dagarna där emellan.

Snart är julveckan över. Tack ske pris. Var i alla fall på mycket trevlig middag hos bästa vännen i går. I dag är det lite städ efter gäster och funderingar på att öppna butiken igen efter två dagars ledighet. Väglaget är dock inte det bästa, så frågan är om det kommer några kunder. Kontoret ligger ständigt efter, så där går alltid att göra en insats också. Med andra ord: Förutom att bilen havererat så är saker och ting under hyfsad kontroll. Det finns säkert dem som står inför större bryderier. Tex männen på bilden nedan.0 kommentarer på Dagarna där emellan.:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment