PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Allt ryms inte i ett liv.

Fortfarande gränslöst trött men vid bättre mod. Såg en oerhört rogivande dokumentär på Kunskapskanalen i går. Tibets magiska bergTips för den som råkar ha 45000 skräpandes i byrålådan. Jag hade åkt direkt om jag inte varit hundvakt åt grannens jyckar. 
Annars händer inte mycket förutom att läxa upp fyrverkerikåta grannar som skrämmer slag på skotträdda hundar, sköta hus och butik. Isen ute omöjliggör längre utflykter, så det blir tid över för kontoret. Några dagsbilder från butiken:

                                   Undertecknad i dvala
0 kommentarer på Allt ryms inte i ett liv.:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment