PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Girlpower

Sista dagen på det gamla året. Varje år önskar vi ju oss bättre saker. I år hoppas jag på kvinnokraft i massor. Att vi kvinnor världen över kan och får visa våra styrkor som de fantastiska individer vi är. Årets sista dag får därför representeras av denna unga starka kvinna. Go girl! 
Foto: Armand Dommer. Den snygga ringen hittar du här: marielledesigns.se  Nitbh:n Finns i Garagebutiken.

 

1 kommentar på Girlpower:

Kommentarer RSS
Marielle on den 2 januari 2013 22:45
Men vad söt du är =D Tack så hemskt mycket! Hoppas du har en trevlig kväll. Jag sitter och uppdaterar med produkter i webshopen. Blir förresten lika sugen på att bo på pensionatet varje gång jag kikar in! kram
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment