PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Moget?

Eller ej, det här nyåret toppar i alla fall listan av präktighet för lång tid framöver. Tidig middag med bästa vännerna, orerande om campinglivets fasor (som ingen egentligen upplevt på egen hand men ändå tro sig ha en viss kunskap om) framför brasan och sedan hem till pyjamasen. Utan en droppe alkohol. Är solokvist hemma pga pyroteknik och tänkte, i brist på förströelse, krypa upp i soffan med en kopp te och bokmanus. De som känner mig vet att jag haft min beskärda del fest i livet, men ibland skrämmer jag faktiskt mig själv. Hursomhelst: Broddar, käpp och paraply torde vara kvällens viktigaste accessoarer. Ta hand om er därute i halka och granateld.
0 kommentarer på Moget?:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment