PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

When the drugs don't work

Jag har missbrukat det mesta som går att missbruka i livet, men vad gör man när ingenting har effekt längre och när man har tröttnat på att berusa sig i största allmänhet? Vänder sig inåt antar jag och tar reda på källan till problemen. Har försökt stänga världen ute under ett dygn, sovit och kontemplerat i tystnad. Tack och lov att man har en förstående (fyrbent) sambo. Såg en alldeles underbar film på Kunskapskanalen, "Mitt liv som kalkon" som verkligen piggade upp. Det mest gripande jag sett på länge. Ett nytt lack från OPI satt inte helt fel heller. Svart glitter är en flickas bästa vän i mörka tider. Nu ska jag hänga lite tvätt medan jag funderar ut fortsättningen på en väska som ligger på arbetsbordet. Det är mycket läder och nitar nu.


0 kommentarer på When the drugs don't work:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment