PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Goddag yxskaft

Det har varit mycket med det jordiska, därav bloggtystnaden. Tekniska problem är en av anledningarna. Ständigt denna vessla. Känner mig som Professor Kalkyl när han fick skräp i sin hörapparat och hörde lika illa som vanligt. (Tror det var i Månen tur och retur del 1) Vi lever i ett högteknologiskt samhälle men missuppfattar säkert varandra än värre än förut. Ska jobba undan lite, så kanske det kommer ett gladare inlägg till kvällen. Hej på er.


1 kommentar på Goddag yxskaft:

Kommentarer RSS
Apokalypsryttaren on den 11 januari 2013 20:17
FANTASTISKT!
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment