PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Lördag hela veckan

Panget är stängt för reparationer och administration, även om stammisar alltid har tillträde. Undertecknad ska ladda batterierna inför kommande säsong och ta tag i en mängd projekt som legat och väntat. Januari är en seg månad. Ingen verkar ha ork eller pengar efter jul, så även webbutiken är skrämmande lugn. Garagebutiken har öppet onsdagar-söndagar mellan 15.00-18.00 för den som är hugad att ge sig ut i snön. Fantastiska kreationer ramlar in varje dag från när och fjärran, så det finns saker för alla. Vad sägs om lite neonfärger i mörkret? Snart är våren här.


0 kommentarer på Lördag hela veckan:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment