PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

The love of my life

Tänkte skriva om något helt annat här först, men nåddes precis av nyheten att en god gammal vän tvingats skiljas från sin bästa vän. Detta inlägg tillägnar jag B. Den dagen jag måste ta beslutet om att avliva mitt livs kärlek av ålder och krämpor, vet jag inte hur jag kommer att reagera, hur jag kommer att orka gå vidare. Fråga vilken hängiven hundägare som helst. Det är en av de absolut tuffaste beslut man tvingas ta i livet. 
För oss som lever ensamma, utan barn och familj är hunden allt. Den bästa vän man kan tänka sig, som alltid är där, lojal och trofast till döden. När dagen kommer då det är dags att ta farväl hjälper inga tröstande ord. Det är förfärligt. Jorden kan lika gärna gå under, stjärnorna kan släckas och syret ta slut. Ingenting spelar längre någon roll.
Även om jag är fast försäkrad om att själen aldrig dör och att vi träffas igen, så kan jag inte låta bli att känna bottenlös sorg dagar som dessa.
Med detta vill jag hylla våra underbara fyrbenta vänner som står ut med oss i vått och torrt. Vad vore vi utan er villkorslösa kärlek? Vila mjukt älskade P.
0 kommentarer på The love of my life:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment