PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Egentid

Vi behöver alla tid för oss själva för att ladda batterierna och ställa oss själva frågan vad vi behöver och helst av allt vill göra. Det är lätt hänt att omgivningens behov går före ens egna, men om man inte mår bra själv, kan man inte hjälpa andra. Jag slår därför ett stort slag för egentiden. Den kan fyllas med allt du själv önskar. 
Själv tar jag gärna en lång bastu med torrskrubbning, hårinpackning och ansiktsmask. Fotvård och skön lotion. 
Efter det är kroppen avslappnad och sinnet harmoniskt. För dessa ändamål använder och rekommenderar jag pureskins fantastiska produkter. Nedan några favoriter, men allt min kära mor gör är underbart. Jag använder sällan produkter av andra märken då dessa är oslagbart bäst. Tyvärr tycker min hund samma sak och kastar sig över mig för att smaka på de välgörande oljorna. Det är ingen fara då allt är ätbart, men man vill ju ha det goda kvar på kroppen.
0 kommentarer på Egentid:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment