PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

När tekniken sviker

Av någon anledning strular tekniken  i dag, så jag kan inte delge er dagens nyheter i butiken, utan lämnar med löftet om att det rör sig om cool stuff och återgår till Project Runway samt det extremt goda kranvattnet. Älskar det verkligen när det är så här kallt som det är nu, som friskt fjällvatten. Det hade sålt som smör i vilket medelhavsland som helst. I brist på snygga flaskor för förvaring ska jag nu i stället dricka till jag storknar och fundera på stilbildande mobilskalsdesign.

0 kommentarer på När tekniken sviker:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment