PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Och så var det söndag igen

Hur gick det här till? Undrar många en dag som denna. Jag säger ingenting mer än att jorden snurrar på i sitt lopp. Undertecknad försöker att inte slå sig fördärvad på det hala underlaget där plogen dragit fram. Nästan en halvmeter snö på sina håll och svårigheter till fysisk aktivitet med hundarna. Inga kunder i butiken så långt ögat når så jag använder tiden att plåta i atlején. Det går sådär. Om jag blir rik någon gång så står en bättre kamera högt upp på önskelistan. 


0 kommentarer på Och så var det söndag igen:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment