PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Frossardrömmar

Fredag igen. Jag längtar fortfarande intensivt efter vår samtidigt som björngenerna suktar efter kolhydrater. För att plåga mig själv går jag tillbaka i minnesbanken efter de ultimata frossarögonblicken. Cold Stone creamery strår för ett sådant. En portion där skulle kunna föda en medelstor afrikansk by i kalorier räknat och är så vansinnigt god att alla glassupplevelser efter det känns bleka. Amerikanerna kan mat. Sällan har jag ätit så bra som i Connecticut/New York. Alltifrån sushi till grillat. Alla nationaliteter bidrar med sitt bästa kunnande. Det kan bara sluta i orgie.


1 kommentar på Frossardrömmar:

Kommentarer RSS
Villemo on den 16 februari 2013 18:12
Kan inte annat än att hålla med. Går inte ens att försöka säga emot. Minnena är många och jag är evigt tacksam för att vi fick uppleva så många tillsammans under så lång tid.
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment