PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Killar jag gillar 1

Lördag mitt uppe i göromål, men ett litet inlägg blir det i all hast. Något lättsmält. Som titeln antyder. Nu tänker ni Ola Rapace, David Beckham eller Daniel Craig, men nej. Inte för att jag skulle banga en middag med någon av dem om tillfälle bjöds, men rent underhållsmässigt letar jag hellre på annat håll. En drömgäst vid middagsbordet vore  Leif GW. Om han vore på prathumör. Misstänker att vi uppskattar egentid lika mycket, vilket inte är idealt i sociala sammanhang, men dock. Man kan få drömma. Tänk att få hugga in på en gryta i boeuf bourgogne med den mannen och diskutera obskyra mord, företrädelsevis Brittiska sådana, över ett glas Merlot framför brasan. Det vore något. 
                       En stor förebild och idol (bild från Expressen)


1 kommentar på Killar jag gillar 1:

Kommentarer RSS
Villemo on den 16 februari 2013 18:17
En synnerligen inspirerande man som kan och vill gå sin egen väg. Som med verbal stadighet står oemotsagd.
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment