PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Full farlig och feministisk

Tänker på det här med kvinnodagen och hur absurt det är att vi ens behöver en sådan. Men som världen ser ut är det bara ett litet steg mot jämlikhet. Tror man som undertecknad, på reinkarnation, så borde vi inse att vi alla varit kvinnor i något tidigare liv och att feminina energier inte handlar om något så banalt som vilket kön man tillhör. Att vara feminist borde ligga samtliga människor varmt om hjärtat och att jobba för de feminina värdena borde vara gemensamma mål för alla. Tyvärr är det inte så. Vi har lång väg kvar att vandra.
Vi kan fortsätta att jobba på i vår egen vardag och sprida positiva ringar på vattnet. Stå upp för vad vi tror på. Hylla dem som aktivt arbetar för kvinnors rättigheter världen över och varje dag riskerar livet för ett högre syfte. Våga vägra kvinnoförnedrande reklam och sluta ge utrymme till de män som fortfarande hatar kvinnor.
Vi kommer att segra en dag. Just watch it.
 


0 kommentarer på Full farlig och feministisk:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment