PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Flitig fredag

De senaste dagarna har det varit mycket jobb med organisering. Sådant tenderar ju att behövas ibland, särskilt om man, som undertecknad är av kaotisk natur. Här ett försök att illustrera mina hembyggda förvaringssystem för örhängen i butiken. Materialet är överbliven golvspånskiva som målats vit och försetts med hundratals långa skruvar. På dessa hängs sedan varje kort. Ett budgetalternativ passande en garagebutik. Översikten är också, inte helt oväntat bättre än systemet med förvaring i stängda lådor. Nu ska jag krama det tvärstrimmiga djuret som fyller sju år, dagen till ära. Hon har fått en  kvällsmacka med diverse läckerheter. Nu väntar kärlek. En fin fredag på er.1 kommentar på Flitig fredag:

Kommentarer RSS
Marielle on den 4 april 2013 09:49
Åh precis sådär hade jag också i min walk in closet när jag bodde hemma! Väldigt praktiskt och snyggt. Jag behöll plastbitarna som satt på också så det inte trasslade. Det kändes som att gå in i en liten butik =)
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment