PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Det som göms i snö

Efter en intensiv sjukdomsperiod är undertecknad åter på benen. 10 dagars ogjort arbete ligger på skrivbordet och det är bara att börja beta av. Panget har öppnat för året. Husfrun Lillemor har återvänt och bokningarna börjar trilla in. Äntligen känns det som om våren och sommaren faktiskt är på väg.
I butiken trängs nyheterna med sköna vintage och secondhandprylar. Har ni vägarna förbi rekommenderar jag ett besök. Extra kul på trendfronten just nu känns cutouts och prints tycker jag. Vad säger ni?

Lite av vårens nyheter i butiken:0 kommentarer på Det som göms i snö:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment