PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Snart är helgen slut

Igen. Vilket i och för sig inte bekommer undertecknad speciellt mycket då varje dag som egen företagare innebär jobb i någon form. Enda skillnaden är nog hurvida det går att ta sovmorgon eller ej. Man får helt enkelt passa på att sova när det går. Resten av tiden brukar det vara full rulle. 
Just nu förbereder vi (undertecknad och husfrun Lillemor) stället för vårinvasionen samt omorganiserar i butiken. Snart går det att ta tag i trädgården också. Det är lika spännande varje år att se vad som kommer upp. Vilka perenner har överlevt och vilka måste ersättas? Det är inga problem att ruinera sig hos den lokala plantskolan. Vad är väl trevligare än en prunkande trädgård? Palmerna som stått inomhus hela vintern längtar ut och guldfiskarna i dammen börjar nog tröttna på isen. Kommande månad lär bli hektisk men ack så rolig.
                     En av palmerna som längtar ut.

0 kommentarer på Snart är helgen slut:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment