PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

I hajens gap

Maj månad innebär iordningställande och planering, förutom hårt arbete. Jag tjatar om den hårda vintern, men den har faktiskt varit ovanligt lång och tuff. Växter och djur har dukat under och människor och byggnader nära på tappat sugen. Nu planerar vi för säsongens event och nysatsningar. Det blir en del. Mer info om det kommer. Under tiden fortsätter det dagliga arbetet på panget (just nu fyllt av ambulansförare under utbildning) och i butiken med att få ordning med nya hyllor och klädställ. Pälsar och vinterkläder byts ut mot klänningar, tunikor och bikinis. Här finns saker för alla. 
0 kommentarer på I hajens gap:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment