PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Fuckin' friday

Livet är verkligen en prövning ibland. Tur att det finns bra saker som uppväger de dåliga och att man kan peppa sig själv att se framåt. Foten i kläm jajamen och allt det där. I dag är jag redigt förbannad på Trafikverket  som verkligen inte underlättar för enskilda näringsidkare på landsbygden. Undertecknad har lagt en smärre förmögenhet på vägskyltar för att inte tappa kunder. De fick sitta uppe i två dagar, sedan tjallade någon och vi tvingades ta ner dem med hot om att de annars skulle destrueras. 
Jag förstår att det finns regler för vad som får sitta uppe men det finns ju grader i helvetet. Eller?


2 kommentarer på Fuckin' friday:

Kommentarer RSS
Marielle on den 26 maj 2013 16:56
tack så hemskt hemskt mycket för alla superfina smycken :D Det kommer att göra sig så fint i goodiebagsen. Hur bra som helst!!! Hur är det med dig? Jag är i Söderhamn över helgen och har ätit på Stenö camping här brevid med syster och gått promenader i skogen. Skönt att komma bort från storstan.Kram
Svara på kommentar


Helen on den 4 juni 2013 10:38
Vad roligt att du gillar dem! Hoppas det blir ett fantastiskt event med många glada potentiella nya kunder. Sedan kan du fly storstaden en stund till. :)
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment