PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Så gör djur

Long time no see. Det har varit mycket av det mesta. Fantastiskt trevliga gäster som förgyller mitt liv, enastående grannar och spännande affärsbekanta. Det sociala livet går på högvarv. I helgen var det försommarmarknadRinkesta slott, vilket alltid är lika trevligt. Denna gång var inget undantag. På söndag gör vi ett nytt försök på bortaplan på Sundbyholmsdagen. Alla som har vägarna förbi är varmt välkomna att hälsa på oss på marknadsområdet. Vi kommer att fresta med ett större lager smycken, nitbh:ar och mobilskal till grymma priser. 

Annars då? Ja, mina djur förgyller livet som vanligt. Det strimmiga odjuret spydde upp middagen i sängen, över båda bäddmadrasserna, vilket innebar omstrukturering i sängkammaren och ett gäng tvättmaskiner. Hästkraken har fått ändrad ämnesomsättning med åldern och står nu inomhus i väntan på medicinering och munkorg för att dämpa aptiten på näringsrikt gräs. Undrar om det finns en för matte också? Annars blir det bitch även denna beachsäsong.0 kommentarer på Så gör djur:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment