PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Hattar och mössor

Yra studenter och utarbetade medmänniskor. Denna tid går inte att sova bort, hur gärna man än skulle vilja. Undertecknad är trött och allmänt less på det mesta, men det går väl över när den värsta hysterin lägger sig. 
Mycket har i alla fall hänt sedan denna bild togs (av EskilstunaKuriren om jag inte minns helt fel) för väldigt länge sedan. Notera vintageklänningen och kängorna (som åkte på efter tredje flaskan skumpa) De spanska prästernas outfit tillverkades av min underbara mormor. Jag hade nog inte ändrat en sak om jag fick göra om det i dag. Nu ska jag slåss med tekniken. Igen. Ständigt denna Vessla. Världen var en lugnare plats innan uppkopplingens tid.1 kommentar på Hattar och mössor:

Kommentarer RSS
Misan on den 7 juni 2013 19:25
Förgångna tider.... bestående minnen...underbart!
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment