PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Egyptens gräshoppor

Verkar ha invaderat bloggen. Man får tydligen aldrig ligga på latsidan. Nåja. Annars lyser flitens lampa som vanligt denna årstid. Caféet fortsätter att dra folk och humöret och det goda vädret ligger på topp. Bästa väninnan skrev också ett fantastiskt fint inlägg i sin blogg häromdagen. Eminent blogg förövrigt, som jag tycker ni borde läsa. Helst efter en stadig middag då innehållet annars kan orsaka kraftig salivering och utbrott mot tomma kylskåp. Längtar ni efter svulstiga middagar och beroendeframkallande inredning har ni kommit rätt. Med dessa ord drar jag mig tillbaka till dagens sysslor.
Knastrar dödsskönt i kistan
Bild lånad från Internet.

1 kommentar på Egyptens gräshoppor:

Kommentarer RSS
Bästväninnan on den 20 juli 2013 23:23
....men med den där gräsliga gräshoppsbilden försvann troligen min goda nattsömn.... tack för härliga stunder tillsammans denna vecka! kram
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment