PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

L'enfant terrible

Lördag. Inga gäster på panget och dagen var verkligen upplagd för egen tid i form av sovmorgon och favoritpyssel. Givetvis blev det inte så. Undertecknad vaknade med allt tilltagande migrän, så som det brukar gå när det blivit för mycket funderande och för lite fritid. 
When in Rome var det bara att fortsätta den inslagna vägen. När jag gick förbi butiken på väg ut med hyndan och tog en kaffe i favoritmaskinen, bestämde jag mig också för att caféet härmed stängs för året och åt upp den sista bärbakelsen som låg i kylen. För säkerhets skull tog jag den sista kladdkakemuffisen också. Med en försvarlig mängd vispgrädde. 
Nu är det officiellt tomt i förrådet, sånär som på småkakor. Bara så att ni vet.
Den som är sugen på skumpa bör däremot lyssna extra noga nu. På måndag släpper Secret Escapes  veckans kampanjer och då har den som vill chansen att boka Garagesviten här på Pure Retreat extra förmånligt. I dealen ingår frukostbuffé, skumpa på rummet och en presentkorg med choklad, hudvård mm. 
Passa på att boka in tid för lite höstmys och shoppa loss i butiken med extra rabatt.
Garagesviten
0 kommentarer på L'enfant terrible:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment