PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Solig söndag

Undertecknad ursäktar som vanligt för den dåliga uppdateringen, men tid och ork räcker inte alltid till. Säsongen har varit lång och börjar tära på krafterna. Den är dock långt i från slut, så det är bara att kavla upp ärmarna och ta nya tag.
Utmaningen med att vara egen företagare är att kunna balansera och prioritera på bästa sätt. Man hinner aldrig allt och planering och snabba beslut får ständigt samsas på dagordningen. 
Ena stunden gräver man i trädgården, andra serverar man frukost eller städar korridorer, gjuter betong eller designar smycken. Det blir aldrig tråkigt. Däremot frågar jag mig ibland vad jag egentligen håller på med. 
Antar att det är så livet ska vara. Det finns sällan tid att fördjupa sig i de där tankarna, vilket kanske är tur. Nu är det tex hög tid att röra sig mot butiken. Några besökare har redan tittat in och köpt hurmörhöjande solbrillor. Det kan behövas denna soliga söndag.  Här ett nytillverkat pärlhalsband som kanske får pryda någon lycklig nacke denna halloween.

0 kommentarer på Solig söndag:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment