PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Jag rear ut min själ, allt ska bort

Det är en sådan där dag då allt faller på plats. The botten is nådd. Skiten har träffat fläkten. Helt enkelt då det är dags att begrunda läget, livet och sig själv.
Vi föds alla nakna och då och då återvänder vi dit. Var det värt det? Jag tillhör dem som inte tror på slumpen. Det som sker, sker av en anledning, även om det är svårt att se i stunden. Livet är en enda stor utmaning om vi väljer att leva i nuet och följa känslan.
Jag har i dag skjutit och grävt ner min bästa vän sedan många år. Min fina häst. Även om det är jobbigt känns det bra, då det var mitt löfte när han en gång kom till mig. Den dag han inte ville längre skulle han få slippa kroppsligt lidande och vila i en vacker skogsglänta. 
Det gör han nu, älskad och saknad av hela sin flock.
Att ha djur är en välsignelse men också ett stort ansvar. När är det dags att ta farväl och när måste jag som människa ta mitt ansvar när mitt djur har ont och lider? 
Alla som har delat sitt liv med ett djur vet vad jag talar om. 
Förutom det är det radikala förändringar och beslut i görningen. Time to face the truth. Det blev mycket låttitlar i dag, men det är väl så. Musiken speglar våra liv. Now and forever.


0 kommentarer på Jag rear ut min själ, allt ska bort:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment