PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Kärleken passerade här en gång

Extremt mycket att göra och undertecknad hinner inte hälften av det inplanerade. Det blir inte bättre av att en kaskad av mineraler täpper till husets alla vattenfilter med havererande tvättmaskiner och toaletter som följd. 
När detta och lite till inträffar behöver man en god bok. Tack vare mina kreativa vänner har jag flera sådana. Just nu njuter jag Kärleken passerade här en gång av Peo Bengtsson. En fantastiskt fin och sorglig historia om kärlek och uppbrott som de flesta nog kan känna igen sig i. Berättartekniken och språket är, som vanligt när det gäller Peo, fantastiskt (kunde inte hitta en bättre synonym just nu därav upprepningen) finkänsligt och träffande. Det är en historia som berör och engagerar utan att bli bottenlöst mörk som andra samtida livsskildringar tenderar att kunna bli. En mänsklig betraktelse ur manligt perspektiv med alla personliga tillkortakommande det innebär. Mitt råd är enkelt: Köp, läs och njut. Mer om Peo hittar du här:
Köp den här eller där.

0 kommentarer på Kärleken passerade här en gång:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment