PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Mörkrets gud

Efter allt elände kommer... mer elände. Nej då, den mörka titeln och det dystra innehållet till trots, så bjuder denna bok på mycket spännande läsning. Trots att jag läst materialet ett antal gånger under skrivprocessen måste jag säga att det är en fascinerande historia, mycket engagerande och svår att lägga i från sig. Den kan läsas som ren fiction eller som en varning för utvecklingen i vår egen tid. Den som längtar efter ett svulstigt skönlitterärt epos lär få leta annorstädes, men söker man en kärnfull och pricksäker spänningsroman som aldrig släpper den röda tråden eller läsarens uppmärksamhet, har man hittat rätt. 
Det här är ingen feelgoodroman, men jag lovar att uppföljningen (som redan är under produktion) kommer att räta ut frågetecknen och bidra med försiktig framtidsoptimism. 
I dag finns Mörkrets gud i följande nätbokhandlar: Vulkan eller Bokus .
Läs mer i författarintervjuen här. 0 kommentarer på Mörkrets gud:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment