PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Happiness

Som sagt, torsdag och regnblandat slask, blåst och kyla, men, life is good. Det är lätt att slentrianklaga, men faktum är att jag har det förbannat bra mellan varven. Det är viktigt att påminna sig själv om det ibland.
Jag har en fantastiskt fin familj. Idag kom min bror och mina söta brorssöner på lunch. Sedan jobbade jag vidare med min suveräna medarbetare Maria, som hjälper till med allt möjligt mellan himmel och jord. När hon åkte hem öppnade jag butiken. Efter en stund kom favoritgrannen på spontanbesök med en flaska bourgogne och en platta vegosushi. Då det inte kom några kunder, satt vi och njöt av vinet och goda historier tills det var dags att stänga. Sedan blev det kvalitetstid med min mor och hundarna. Nu väntar en god bok och förhoppningsvis lite sovmorgon i morgon.
Det är inte så illa.

lånad bild
0 kommentarer på Happiness:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment