PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Slutsummering

Snart är året slut och det är dags för summering. Det har varit ett omväxlande år. Mycket roligt har hänt men också en hel del jobbiga saker som får mig att allvarligt fundera på hur länge jag orkar fortsätta såhär. 
Jag har byggt upp ett företag och ett koncept att vara stolt över, levt ett omväxlande och intressant liv, träffat en massa spännande och roliga människor. 
Nu har jag nått punkten när ork och motivation börjar tryta. Det nya året kommer att inledas av reflektion och begrundan över hur det fortsatta livet ska te sig. Kanske blir det bättre med lite vila, Gudarna ska veta att det behövs, men klart är att förändringar kommer att ske. 
Panget stänger för säsongen den 20 januari. Butiken kommer att vara öppen några dagar i veckan, samt på begäran medan undertecknad tar igen sig och planerar framåt. 
Tills dess uppmanar jag alla som inte planerat nyår än att boka ett mysigt rum på panget eller fullända partyoutfiten i butiken. 


Varför inte muntra upp dig själv med en skalle i naveln?                                              Eller några snygga stenar på fingret?

0 kommentarer på Slutsummering:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment