PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Nytt grått år

Snön lyser med sin frånvaro och dagarna är verkligen jämt mörkgrå numera, men det innebär en lättnad för oss alla som värmer upp våra gigantiska hus med el, så jag ska inte klaga.
Förövrigt är det som vanligt. Björngenerna ligger i konstant konflikt med den mänskliga arbetsmoralen om hur dygnets timmar bäst bör spenderas. I sängen eller i arbete. Det är ett dagligt krig som antagligen kommer att fortgå till i mitten av april.
På den kreativa sidan däremot, händer det grejer. Nya smyckesdesigner poppar upp var och varannan dag. Förhoppningsvis börjar amazing hyenas kreationer snart ses därute på regelbunden basis.

Med dessa ord drar jag mig tillbaka för att röja i björnlyan. Bästa väninnan ämnar dyka upp till aftonen för en försenad och mycket efterlängtad födelsedagsmiddag, något som i nuläget ter sig svårt då hemmet mest påminner om en gigantisk detonationsplats. Som om detta inte vore nog, gav undertecknad (mycket aningslöst) hyndan några överblivna äggvitor från matlagningen häromdagen. Den kraftiga doften av svavel hotar nu att fräta bort färgen och krulla tapeterna av väggarna.
Bortsett från detta hoppas jag på en lyckad kväll.

lånad bild1 kommentar på Nytt grått år:

Kommentarer RSS
Villemo on den 4 januari 2014 16:19
Skyddsmask medtages samt doftljus!
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment