PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Killar jag gillar 2, 3, 4 och så vidare

Just nu finns det mycket att säga, men av hänsyn, låter jag bli att tala ur skägget. Det är bisarra tidevarv vi lever i. På alla sätt och vis. I stället väljer jag att gör 180 grader om och fokusera på godbitarna, den goda fyllningen i kakan så att säga. En glädjespridare som gjort efterlängtad comeback på dumburken är Steven Moffat och Mark Gatiss briljanta tolkning av Sherlock.  Ingen gör heller Sherlock som Benedict Cumberbatch liksom hans underbara sidekick Martin Freeman. För den som vill se avsnitten igen, klicka här.
Själv väntar jag fortfarande otåligt på att vår hjälte ska återvända från det döda i nya avsnitt.

Lånade bilder, tyvärr. Hade gärna bjudit grabbarna på te.


0 kommentarer på Killar jag gillar 2, 3, 4 och så vidare:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment