PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Man får så roligt som man gör sig

Gammal klyscha, som den sakens skull inte är mindre sann. Januari är för många en ickemånad, en väntan mellan vinter och vår. Undertecknad tar tillfället i akt att reflektera, sova ut och njuta av lugnet. Jag kanske till och med unnar mig lyxen att ha det lite småtråkigt. 
Att sjunga långsamhetens lov sommartid i det här yrket är svårt. Man får roa sig där det går, oavsett årstid. Den aktuella snömängden just nu inbjuder inte till längre utflykter än brevlådan. Gud ske pris. Jag vill tacka livet.
      Betraktandet av hundar. (Lånad bild)


0 kommentarer på Man får så roligt som man gör sig:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment