PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Söndagspyssel

Alla barn gillar pyssel, så även undertecknad. Ska försöka bli bättre på att dokumentera dem. Kanske kan det inspirera någon annan. Själv älskar jag att halka in på bloggar med kreativa teman.

Dessa smycken gör man lätt framför tv:n i soffan då det inte krävs vare sig lödpistol eller tänger. Det som behövs är fotoramar i metall, lim samt ev täckglas. Dessa bilder hittade jag i några veckotidningar men man använder givetvis vad man vill. Skriv ut roliga bilder från nätet, använd egna foton, loggor eller enstaka bokstäver i snygga typsnitt.
Sedan kan man göra broscher eller knappar av alstren. Själv gjorde jag örhängen med kronärtskockor och medaljonger med diverse husdjur. Vill man så går det att spinna vidare och löda mer avancerade smycken såsom armband och ringar, eller bara dra en kedja eller lädersnodd genom öglan och använda den som halsband. Jag misstänker starkt att det blir ett armband med Sherlock Holmes tema här vilken dag som helst.0 kommentarer på Söndagspyssel:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment