PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Back to nature

Hej gott folk. Solen verkar vara på tillbakagång och därmed även en hel del jobb som släpat efter. Det är spännande saker på gång på flera fronter. Just nu händer det tex. en del i webbutiken. Gamla saker får lämna plats för nya förmågor. En ny kategori har tillkommit i form av stenar och pendlar.  Fler herrsmycken smyger också sig in, liksom små godbitar för kontoret i form av söta post-its och annat. 
Det börjar visst bli dags att avrunda på kontoret. Jag säger god afton och på återseende.


0 kommentarer på Back to nature:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment