PURE RETREAT - En Sörmländsk oas
Pensionatsliv

Sköna maj välkommen

Det har blivit vår, även om temperaturen håller sig på mattan. Undertecknad jobbar större delen av tiden och hinner inte reflektera så mycket, men visst går det framåt. Palmerna har fått flytta ut igen och snart hoppar guldfiskarna i dammen. Gräset måste tuktas och planer på storbak till sommarcaféet pågår för fullt. Kort sagt, det rullar på.
Storsäljarna i webbutiken just nu är utan tvekan de hjärtformade solglasögonen. Det, om något, borde bädda för en händelserik sommar.Dessa söta solbrillor kostar 99 spänn inkl frakt i webbutiken. Vad väntar ni på?

0 kommentarer på Sköna maj välkommen:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment